Reacties van cliënten

Haptotherapie betekent voor mij weer terug voelen naar mijzelf. Het heeft mij geholpen om in verbinding het contact aan te gaan en daarin weer te kunnen ontspannen en loslaten. Als haptotherapeut heb ik Harmen ervaren als warm, geduldig en hij stemt af op een passende en veilige wijze.

Nancy

 

Ik heb veel geleerd van Haptotherapie, vooral de bewustwording van mijn lichaam heeft mij erg geholpen. Harmen heeft mij op een zorgzame manier door dit proces genavigeerd.

Stella - 23 jaar

 

Ik heb allemaal oefeningen gedaan waardoor ik beter leerde omgaan met mijn boosheid, beter leerde luisteren en concentreren. 
Max- 8 jaar

 

Haptotherapie heeft me op een hele fysieke manier helderheid gegeven over bepaalde patronen, ruimte gecreëerd om meer keuze te hebben in mijn reacties, en handvaten gegeven om steeds weer terug te komen bij mijzelf. Harmen is een enorm fijne therapeut die met compassie, neutraliteit en persoonlijke afstemming steeds weer heel bijzondere en inzichtgevende sessies neerzet.
Sharifa

Haptotherapie heeft mij geholpen om beter te herkennen waar mijn grenzen liggen en die ook te kunnen aangeven. En veel meer te luisteren naar mijn gevoel, die ik eerder meer weg drukte of waar geen ruimte voor was. Ik heb Harmen ervaren als een hele fijne haptotherapeut die goed luistert, de vinger snel op de zere plek legt en je op een hele prettige manier stappen vooruit laat zetten.
Wendy